“TUR101” coded “Turkish Language” course that is given by Meltem Ayabakan (Ank. Univ.  Turkish Language Department Lecturer) is offered as distance education for the 1st grade students of the Food Engineering full English program.  The course can be viewed at “orgun.ankara.edu.tr” by using username and password.  If there is a conflict with another course on the day and time of the course, students should follow the course  afterwards.  Click on the link to see the timetable TUR101 Eng-i III Curriculum (1)

A.Ü.  Türk Dili bölümünden Öğr. Görevlisi Meltem Ayabakan tarafından verilmekte olan ve  Gıda Mühendisliği %100 İngilizce programına kayıtlı 1. sınıf öğrencilerinin aldığı “TUR101” kodlu “Turkish Language” dersi  uzaktan eğitim şeklinde yapılmaktadır. Dersler  orgun.ankara.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre kullanılarak izlenebilecektir. Ders günü ve saatinde başka bir dersle çakışma olursa öğrenciler ders kayıtlarını sonradan izlemelidirler. Ders izlencesini görmek için bağlantıyı tıklayın TUR101 Müh-i III İzlence (1)