YAPILAN ETKİNLİKLER  (22 Ekim 2017 Tarihine kadar) 

 


 

7 Ekim 2017; TMMO Gıda Mühendisleri Odası Bölümümüz Öğrenci Temsilciliği’nin düzenlediği etkinlik kapsamında oda  Yönetim Kurulu Üyesi Sayın  Kemal Zeki TAYDAŞ,   Bölümümüz öğrencileri ile bir araya gelerek, gıda mühendisliği ve gıda sektörü hakkında bir söyleşi gerçekleştirmiştir.  İlgili Fotoğraflar ve detaylar için >>>>


 

 

2017 Yaz eğitim kampı fotoğrafları

   

 

 

 

 


4 Mayıs 2017


Gıda Mühendisleri Odası Öğrenci Temsilciliğinin düzenlediği faaliyet kapsamında 4 Mayıs 2017 Tarihinde Chr. Hansen  Firması Satış Müdürü Sayın, Ceren KUVVET tarafından aşağıda afişi yer alan Seminer ve ardına firmanın envanterinde yer alan farklı doğal renklendiricilerin çeşitli gıdalarda uygulanması, farklı pH’larda, suda ve yağda çözünürlüğü ile ilgili uygulamalı Laboratuvar çalışması yapılmıştır.

 

 

 

Seminer fotoğraflar

 

Renklendiriciler Lab. Çalışmasından Fotoğraflar

Ş. Tağı

Karmin ve Karminik Asit- sütte uygulanması

Beta karoten- yağda ve suda çözünürlük

Çalışma Bitimi-Ortalığın toplanması