• Bölümümüz öğretim üyesi, Prof. Dr. Ferruh Erdoğdu tarafından gerçekleştirilen  çeşitli araştırma işbirliklerine aşağıdaki linkden ulaşılabilir

Prof. Dr. Ferruh Erdoğdu Araştırma İşbirlikleri >>

Ayrıca Prof. Ferruh Erdoğdu’nun Ankara Üniversitesi adına üçüncüsü düzenlenecek olan ve  son 3 yıldır Uluslararası düzenleme Komitesinde aktif  yer aldığı gıda ve bioproses alanında modelleme ve matematik konularında İtalya’daki uluslararası  okul-kurs linki için: http://www.virprofood.org/ 

İtalya’da 2018 Yılında 3. düzenlenecek kurs duyurusu

 



  • Yürütücülüğünü bölüm öğretim üyesi Doç Dr. Özge Şakıyan Demirkol‘un yaptığı “A New Approach to Manufacturing of Pastirma: Microwave and Microwave Vacuum Drying /Pastırma üretimine yeni yaklaşım: mikrodalga ve mikrodalga vakum kurutma”  konulu projesi  Washington State University, Biological Systems Engineering bölümünden  Prof. Dr. Gustavo Barbosa Canovas   danışmanlığında yürütülmektedir.

Proje ekibi:
YürütücüDoç.Dr.Özge Şakıyan Demirkol
Araştırıcı: Prof.Dr. Kamuran AYHANProf.Dr. Kezban CANDOĞANDoç.Dr. Aslı İŞCİ YAKAN,  Dr. Öğretim Üyesi Şeref TAĞI, Arş. Grv. Naciye KUTLU, Aeş. Grv. Merve Sılanur YILMAZ, Arş. Grv. Esin ORHAN, Arş. Grv. Emine ÇARKÇIOĞLU

Danışman: Prof.Dr. Gustavo Barbosa Canovas (Washington State University), (Proje süresi: 01.06.2016-01.06.2018)