DEVAM EDEN PROJELER     

 
 No Proje Türü Proje Adı Başlama- Bitiş Tarihi   Destek    Miktarı (TL)   Proje Yürütücüsü
2. BAP Sous Vide Teknolojinin Dönerin Kalite Karakteristikleri ve Depolama stabilitesine Etkisi 2014-2015 Prof. Dr. Nuray KOLSARICI
3. TÜBİTAK Moleküler Damıtma Yöntemiyle Yüksek Asitli Bitkisel Yağların Deasidifikasyonu Ile Oleik Asit Ve Squalenin Saflaştırma Koşullarının Optimizasyonu  2014-2016 Prof. Dr. Aziz TEKİN
4. BAP Glutensiz Piliç Nugget Üretiminde Alternatif Ürün Formülasyonları, Kalite Karakteristikleri Ve Depolama Stabilitesindeki Değişimler  2015-2017 25.000 Prof. Dr. Nuray KOLSARICI
5. BAP Rafinasyon Ve Destilasyon Koşullarının Bitkisel  Yağlardaki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar (Pah) Üzerine Etkisi 2015-2017 Prof. Dr. Aziz TEKİN
6. BAP Sucuk Üretiminde Yüzey Küf İnhibitörü Olarak Kitosan Kullanımı 2015- 13.000 Prof. Dr. Ayla SOYER

Son 10 yıla ait biten projeleri Mühendislik Fakültesi Web sayfası, Araştırma/uygulama Menüsünden takip edebilirsiniz

Güncelleme;  20 Temmuz 2015